"Wij zijn pas tevreden als u dat bent"
0
Winkelwagen
€ 0,00
Vogel toebehoren / Bodembedekking /

Beukensnippers in smal, midden en grof

Beukensnippers in smal, midden en grof
0 Reviews | Review toevoegen

Beukensnippers in dierenverblijven met alle voordelen kopen

Standaard levertijd

2

€ 7,50
Prijs per zak

 

Aantal: 
Bestellen

Snippers van de beukenboom zijn een natuurlijk en milieuvriendelijk produkt. De snippers zijn droog en stofvrij. Ideale bodembedekking voor vogels, knaagdieren en andere huisdieren.
Verkrijbaar in 6-8-10 mm.

Het gebruik van beukensnippers in dierenverblijven kent vele voordelen. Beukensnippers zijn stofvrij dus minder belastend voor de luchtwegen van mens en dier. Ze doen tevens dienst als isolatiemateriaal zodat het dier zich er warm in kan houden. Verder zijn de uitwerpselen van de dieren makkelijk te verwijderen door ze met wat omringende beukensnippers op te pakken. Deze bodembedekker is bij ons in verschillende kwaliteiten en hoeveelheden verkrijgbaar

Product omschrijving
Beukensnippers snippers gemaakt van de beukenboom, een puur natuurlijk en milieuvriendelijk produkt, wat het afval geschikt voor de GFT-bak maakt. De houtsnippers zijn hygiënisch, droog, zo goed als stofvrij en speciaal afgestemd op de eisen van reptielen, veel vogelsoorten en kleine huisdieren wat ze tot de ideale bodembedekking van hun verblijven maakt.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Over ons

Mijn naam is Yordi kruiskamp en ben in het bezit van het diploma dierverzorging management aan het Groenhorst in Barneveld. 

Mijn mooiste werkervaringen heb ik opgedaan bij het Loro Parque in Tenerife. Hier heb ik gewerkt met allerlei vogels en papegaaien, zoals de Lori van de blauwe bergen maar ook Hyacint ara's en Palmkaketoe's.


 

Motto

Wegens of vanwege ons motto:
"Wij zijn pas tevreden als u dat bent"
Nemen wij alle tijd voor u en zullen wij trachten u zoveel mogelijk informatie te verstrekken bij de door u aangekochte vogels of toebehoren. Verstandig is altijd te bellen of mailen van tevoren, zo weet u zeker dat de specifieke vogels die u zoekt er zijn op het moment dat u langs wilt komen. 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Birdtrade adresgegevens: Hoevelakenseweg 67 3784WG Terschuur   Telnr: 06-30154016 Wel even bellen voor een afspraak