"Wij zijn pas tevreden als u dat bent"
0
Winkelwagen
€ 0,00
Vogels / Tropen /

Witstuit Edelzangers koppels

Witstuit Edelzangers koppels
Reviews | Review toevoegen

De edelzanger komt voor In Afrika van Senegal tot Soedan. Hier zijn ze vooral te vinden in struikgewas, tuinen, parken en nabij dorpen en boerderijen. Grootte: Lengte 11 - 12 cm. Geslachtsondersche...

€ 135,00
Prijs per koppel

 

Aantal: 
Bestellen

De edelzanger komt voor In Afrika van Senegal tot Soedan. Hier zijn ze vooral te vinden in struikgewas, tuinen, parken en nabij dorpen en boerderijen.
Grootte:
Lengte 11 - 12 cm.
Geslachtsonderscheid:
Beide seksen zijn gelijk. Alleen de prachtige zang en de balts van het mannetje verraadt het geslachtsverschil.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Over ons

Mijn naam is Yordi kruiskamp en ben in het bezit van het diploma dierverzorging management aan het Groenhorst in Barneveld. 

Mijn mooiste werkervaringen heb ik opgedaan bij het Loro Parque in Tenerife. Hier heb ik gewerkt met allerlei vogels en papegaaien, zoals de Lori van de blauwe bergen maar ook Hyacint ara's en Palmkaketoe's.


 

Motto

Wegens of vanwege ons motto:
"Wij zijn pas tevreden als u dat bent"
Nemen wij alle tijd voor u en zullen wij trachten u zoveel mogelijk informatie te verstrekken bij de door u aangekochte vogels of toebehoren. Verstandig is altijd te bellen of mailen van tevoren, zo weet u zeker dat de specifieke vogels die u zoekt er zijn op het moment dat u langs wilt komen. 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Birdtrade adresgegevens: Iepenlaan 30  3862VJ Nijkerk  Telnr: 06-30154016 Wel even bellen voor een afspraak